Skip to content

Luni - Vineri 8 - 21

0766 861 383

Coș
0 items

News

Decorațiunile de Craciun, modul in care poti aduce magie în casa ta

by Sergiu Bugnar 05 Oct 2023

Crăciunul este una dintre cele mai frumoase perioade din an – plină de magie, cadouri și tradiții. Colindele răsună, oamenii dragi sunt adunați în jurul mesei de sărbătoare, într-o atmosferă de poveste spusă de ornamentele și decorațiunile tematice. Dacă ești în căutare de idei de decorare a locuinței tale, ai ajuns unde trebuie pentru că informațiile de mai jos te vor ajuta să transformi casa în atelierul lui Moș Crăciun!

Împodobirea bradului de Crăciun

Bradul de Crăciun este simbolul central al acestei sărbătoare, iar dacă vrei să ai cel mai frumos brad, ar fi bine să pregătești din timp decorațiunile. Dacă ești genul de persoană care iubește să aibă magia Crăciunului cât mai mult timp în casă, îți recomandăm să te orientezi către un brad artificial.

În diferite nuanțe de verde, argintiu, cu crenguțe ninse și conuri - există atât de multe modele încât s-ar putea să îți fie greu să te decizi la unul singur. Și brazii naturali au farmecul lor și un miros îmbietor, dar perioada în care te poți bucura de ei este mult mai scurtă.

Să nu mai vorbim de acele de brad care ajung pretutindeni. Dacă te-ai hotărât la brad, următorul pas este alegerea decorațiunilor. Se poartă ornamentele mari și impunătoare, cu glitter, pene sau alte detalii spectaculoase care transformă bradul într-o adevărată operă de artă.

Globurile rotunde, clasice, au fost detronate de cele în formă de păsări, elfi, flori, conuri sau zâne. Pentru un plus de personalitate, poți alege și globuri cu numele membrilor familiei, cu mesaje speciale sau cu fotografii de familie. Lasă creativitatea să își spună cuvântul atunci când vine vorba de împodobirea bradului!

Figurinele și decorațiunile de Crăciun

Moș Crăciun care păzește bradul și așteaptă momentul potrivit să așeze cadourile, îngerașul care veghează pe pervazul geamului, spiridușul care pândește ușa, coronița festivă agățată la ușă – toate aceste decorațiuni nu fac altceva decât să întărească și mai mult spiritul acestei sărbători și să îți transforme locuința într-un cadru de poveste. Așează aceste figurine în diferite colțuri ale casei și lasă-le să întâmpine invitații și colindătorii care îți vor trece pragul în această perioadă.

Decorul mesei și al locuinței

Schimbă fețele de pernă cu unele cu modele tematice, alege câteva pături cu imprimeuri festive și adu atmosfera sărbătorilor în livingul sau dormitorul tău! Agață și câteva luminițe la geamuri pentru și mai multă magie în locuința ta!

Nu uita nici de masa de sărbători – alege seturi de farfurii, pahare, șervețele și față de masă tematice. Câteva lumânări aprinse pe masă și un aranjament cu coroniță de brad și figurine de Crăciun și poți invita familia și prietenii în jurul mesei!

Mirosul de cozonac proaspăt scos din cuptor, al portocalelor decojite și al vinului fiert completează perfect această imagine de sărbătoare. În magazinul nostru vei găsi o gamă variată de decorațiuni de Crăciun și ornamente care te vor ajuta să îți pregătești locuința pentru această perioadă plină de magie!

Nu ne mai rămâne altceva de făcut decât să îți urăm...spor la împodobit!

Prev Post
Next Post

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Recently Viewed

Editează opțiune
Back In Stock Notification
this is just a warning
Coș de cumpărături
0 produse